14 Şubat 2017 Salı

ÇAKMA SLEEK MATTE ME VS ORJİNAL SLEEK MATTE ME 
 Merhaba arkadaşlar💓
Öncelikle bir süredir yazamadığım için özür dilerim . Sınavım iyice yaklaştığı için pek vakit bulamadım. 
Gelelim bugün neyden bahsedeceğimee.
Biliyorsunuz ki ülkemizde bir çok markanın çakmaları hatta neredeyse bazılarının birebir çakmaları pazarlar , bir milyoncular vs. her yerde satılmaya başlandı.  Ben de bir tane alıp fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim . 
Ben çakmasını bir instagram sayfasından aldım . Gelelim görüşlerime.
Bu çakma olan herhangi bir ismi veya numarası yok.
Bu orjinal Velvet Slipper rengi.

Farklardan bahsetmeye aplikatörlerden başlamak istiyorum. Aslında neredeyse farkı yok denebilir ama dikkat edildiğinde orjinal olanın fırçasının daha yumuşak bir şekilde geldiğini ve çakma olanın daha sivri bir şekilde bittiği anlaşılıyor.
Ve aplikatördeki sleek yazısının çakmada orjinaline göre daha kalın olduğu görülüyor.
En en büyük farkları ise kokuları. Çakma olan aşırı kimyasal kokuyor hatta direkt deterjan kokuyor. 

Onun dışında şunu söyleyebilirim ki yapıları bana aynı gibi geldi . Yani matte me rujların en büyük özellikleri tam mat olmaları , çabuk kurumaları ve kolay kolay dağılmayıp kalıcı olmaları. Kalıcı olması dışında aynı diyebilirim ki kalıcılığı da az bir şey fark ediyor zaten. Ama hissiyatları dudaktaki duruşları aynı resmen gerçekten iyi benzetmişler
😁
Konu hazır buradayken orjinal sleek'in artı ve eksilerinden bahsetmek istiyorum . 
Söylediğim gibi çabuk kuruyor kalıcılığı gerçekten çok iyi dağılma vs yapmıyor. Fakat çok fazla mat olduklarından dudakları aşırı aşırı kurutuyor . Ve düzgün süremezseniz dudaklarınızda çizgi çizgi oluyor . Çıkartırken de pul pul olup dökülüyor. Yani güzel ruj ama aman aman bir güzelliği olduğunu söyleyemicem. 

Bu arada rujların swatchları da bu şekilde. Bileğime böyle çok sürdüğüme sonradan gerçekten pişman oldum çünkü çıkarmak için aşırı ovalamam gerekti ve canım yandı yani 😁
Umarım beğenirsiniz 💖💖💖


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder