3 Mart 2017 Cuma

LOTTIE LONDON BELIEVE IN YOUR #SELFIE FAR PALETİ
Kızlaaaaaaaarrrrr 💃💃
Biliyorsunuz ki Gratis,Watsons,Rossmann,Cosmohome,Tshop,Eve, vs. kozmetik yerleri 3-8 mart tarihleri arasında kadınlar günü indiriminde.
Bu sefer bir şey almayacağım dedim ama bilin bakalım yine kim kendini tutamadı 😁😁
Ben geçen hafta Watsons'un Instagram videosunda görmüştüm bu paleti. Ve beğenmiştim yani çok kullanışlı bulmuştum. Bakırköydeki Watsons'a bakmıştım fakat bulamamıştım . Bugün indirim varken bir uğrayayım dedim ve şansa buldum hemen kaptım bir tane 😀

Palete gelelimmmm:

Palet bir bronzer , bir highlighter , bir allık ve altı fardan oluşuyor. Farların üçü mat bitişli( Swag, Good Girl,Slay) , diğer üçü isi ışıltılı farlar ( Best Bae , Fire, Lucky Star ) .
Az öncede söylediğim gibi palet çok kullanışlı zaten Full Face Palet olarak geçiyor . Tam günlük makyaj için uygun ve çantada taşınabilecek kurtarıcı bir palet . 

En üstteki üç renk sırasıyla bronzer,highlighter,allık . Şöyle söyleyeyim paletin pigmentasyonu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Daha önceden bilmiyordum bu markayı hiçte duymadım yani ama bilmiyorum sanırım beklentimi biraz fazla yüksek tuttum . Tabii kullanılmayacak kadar kötü bir palet değil ama istenilen rengi almak için iki üç kere geçmeniz gerekiyor üzerinden. 
Ama günlük hafif makyajlar için kullanışlı ve güzel bir palet . Watsonslarda indirimli fiyatı 25.50TL indirimsiz 48 TL.
Umarım beğenirsiniz 😘😘😊😊💖💖


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder