2 Mart 2017 Perşembe

GOLDEN ROSE VELVET MATTE RUJLAR (10-27)
Merhaba arkadaşlarr😊
 Bir çoğunuzun da bildiği gibi Golden Rose'un yeni çıkardığı Velvet Matte serisinin rujları bir çok kişi trafından baya beğenildi. Ben likit mat rujları dah çok sevdiğim için böyle rujları önceden tercih etmiyordum ama herkesten büyük övgüler alınca merak ettim ve iki rengini edindim.

Önceleri yine bilinen ama genelde ojeleri sayesinde bilinen bir marka olan golden rose son zamanlarda çıkardığı far paletleri , rujları olsun  gerçekten kendini bir anda 4 5 seviye üste çıkardı . 

Gelelim rujlara, adından da belli olduğu gibi kadife dokulu mat-satin bitişli , böyle donuk mat bir bitiş değil de kremsi bir bitiş sağlayan içerisinde ışıltı veya sim içermeyen rujlar.Ve açıldıktan sonra 24 ay kullanım süreleri var.

Rujların pigmentasyonları  güzel bence tek katta gayet iyi renk veriyorlar , açık renkler biraz dudak çizgilerine dolma yapabiliyor . İçlerinde E vitamini bulunuyor bu yüzden diğer mat rujlara göre sürümleri kremsi dolayısıyla daha kolay. Dudakları çok güzel nemlendiriyor.

Aslında çoğu kişi rujların kalıcılığını beğeniyor fakat dah önceden de yazdığım gibi cilt tipimden veya başka bir şeyden artık bilmiyorum ama benim dudaklarımda en dayanıklı ruj bile olması gerektiğinden daha kısa sürede uçup gidiyor 😁 Bunu hiç sevmiyorum...
Neyse sadede gelecek olursak rujlar dudaklarımdan çok çabuk çıkıyor . O yüzden ben kalıcılıklarını pek beğenmedim .
Gelelim bendeki renklere : 
Üstteki 10 alttaki 27 numara. 

10 numara tam bir günlük kurtarıcı. İçerisinde şeftalilik barındıran bir pembe rengi sanırım . Günlük yapılan her makyaja uyum sağlıyor gerçekten çok güzel bir nude renk ve çok güzel duruyor. 
27 numara ise o meşhuuur MAC Kinda Sexy rujuna muadil olan renk . Bende Kinda Sexy olmadığı için net br şey söyleyemeyeceğim fakat Görkem Karman'ın videosunda gördüğüme göre birebir diyebilirim. İçinde yine şeftalilik ve kahvelik bulunduran bir nude rengi . Dudakta oldukça doğal duruyor . Günlük makyajda kullanılabilecek bir renk olduğu gibi gece makyajlarında gözlerinizi ön plana çıkaracağınız zaman makyajınızı tamamlayacak mükemmel bir renktir kendisi . 
Söylediğim gibi kalıcılıklarını kendim için yeterli bulmasam da ikisini de severek kullanıyorum ve gerçekten çok beğendim . 
Gratis,Watsons ve Rossmann da bulabilirsiniz ama genelde çok fazla renkleri olmuyor ben 27 numarasını baya aramıştım. O yüzden golden rose'un online sitesinden ya da Cosmetica.com'dan sipariş verebilirsiniz ben rujları indirimde 15 TLye aldım 8 mart kadınlar gününde daha fazla indirim olabilir bence bir tane edinmelisiniz 😊😊😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder