Blog Arşivi

27 Şubat 2017 Pazartesi

PAZARDAN 5 TL'YE KYLİE RUJ
Merhaba aradaşlar 😍😍
Sizin de bildiğiniz gibi Kylie Jenner'in dudakları tartışılan bir konuydu ve uzun süre kendisi dudaklarında hiçbir dolgu olmadığını ve sadece makyaj hilesi olduğunu öne sürüyordu. Daha sonrasında ise dudaklarının sürekli takıldığı bir konu olduğunu ve dolgu yaptırdığını itiraf etti fakat hala sözünün arkasında durup işin sırrının makyaj hilesi olduğunu sürdürmeye devam etti 😀


30 kasımdan itibaren kylie'nin internet adresinde rujlar satışa sunuldu ve dakikalar içinde tükendi. 

Ülkemizde gümrük sıkıntılarından dolayı yurt dışından kozmetik ürün alınmadığından çoğu kişi almak istediği halde alamadı alanlar gümrüğe takılma sorunu yaşadı. Kylie Cosmetic te Türkiye'ye gönderimi durdurdu yani ülkemizde almak isteyenlerin bir çoğunun hevesi kursağında kaldı 😔


Ama güzel ülkemiz durur mu peki ?

Ülkemize daha ürünün kendisi gelmeden çakmaları yağdı bazıları ambalaj olarak falan nerdeyse birebir benzerlikte bazıları ise alakasız. Hatta La ferra gibi başka isimler altında kylie rujları😂


Geçen gün bakırköy pazarında gezerken gördüm ve ben de deneyeyim ne kaybederim diye düşünüp bir tane aldım .

Sözde Posie K rengi ama o renkle uzaktan yakından alakası olmayan koyu bir gül kurusu . Hatta şöyle söyleyeyim Kourt K ve Posie K karışımı gibi bir renk .

Fırçası ile bu şekilde. Şöyle söylemeliyim fırçayla bir kerede çok az ürün geliyor ve fırça biraz sert o yüzden sürümü biraz zor. Ambalajdaki rengi elde etmek içinse iki kat sürmemiz gerekiyor. 


Swatch ise bu şekilde. 
Şunu söylemeliyim ki ürünün bence berbat bir kokusu var yani nasıl söyleyeyim ilk başta orada üstünkörü kokladığımda vanilyalı güzel bie koku gibi gelmişti ama tekrar kokladığımda farkettim ki yanık yanık bir kokusu var bu hiç hoşuma gitmedi . Ve son eksisi ürün çıkmıyor. Yok yani dudağımdan kazıdım resmen - bileğimdeki swatch'ı da aynen o şekilde -. Matlığına sözüm yok ama aşırı zor çıkıyor ve dudakta kuruyup dudaklarınızı birbirinize değdirdiğinizde resmen birbirine yapışıyor dudaklarınız . 
Uzun lafın kısası olmazsa olmaz bir ürün değil yani bence buna beş lira vereceğinize üzerine en fazla 5 tl koyup essenceden çok daha iyi bir ruj alabilirsiniz . Şu yapışmasına bir çözüm bulabilirsem arada değişiklik olsun diye kullanabileceğim bir ruj fakat onun dışında tamamen eksi. 
Umarım faydalı olabilmişimdir siz kullandınız mı yorumlarınız neler bildirirseniz çok sevinirim 😘😘😘😍😍💋💋

26 Şubat 2017 Pazar

ESSENCE I LOVE EXTREME CRAZY VOLUME MASKARA


Merhaba arkadaşlaaar😁
Bugün sizlere geçenlerde Rossmann'dan aldığım maskaradan bahsetmek istiyorum. 
Essence I love extreme 😍 Essence'nin aynı isimde mavi ve siyah renklerde iki maskarası daha var , hepsi volüm için fakat elbette ki farkları var en yakın zamanda onları da alıp sizlerle paylaşacağım. Öyle aman aman uzun veya kıvrık kirpiklerimin olduğunu söyleyemem ne çok kısa ne çok uzun tam ortada kirpiklerim var ve maskaralarda aslına bakılırsa uzatmasından çok - tabii ki o da önemli - tek tek ayırmasına ve volüm vermesine önem veriyorum.Şu ana kadar sevdiğim bir tek maskara vardı o da Maybelline Lash Sensational. O kirpiklerimi çok güzel uzatıyor kıvırıyor fakat birbirine çok yapıştırıyordu.

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu maskarayı almayı düşünüyordum uzun süredir. Hazır Rossmanndayken ve görmüşken alayım dedim. 
Öncelikle söylemeliyim ki fırçasını çok beğendim. Tek kat sürdüğümde bile çok güzel volüm veriyor , uzatıyor . Özenle sürüldüğünde gerçekten muazzam bir görüntüye kavuşuyorsunuz. Fiyatı 10 TL ve bu fiyata bence gerçekten çok güzel bir maskara.
Fırçayı daha iyi görebilmeniz için bu da yakından görünümü. Umarım beğenirsiniz 😍😍😘😘😘


14 Şubat 2017 Salı

ÇAKMA SLEEK MATTE ME VS ORJİNAL SLEEK MATTE ME 
 Merhaba arkadaşlar💓
Öncelikle bir süredir yazamadığım için özür dilerim . Sınavım iyice yaklaştığı için pek vakit bulamadım. 
Gelelim bugün neyden bahsedeceğimee.
Biliyorsunuz ki ülkemizde bir çok markanın çakmaları hatta neredeyse bazılarının birebir çakmaları pazarlar , bir milyoncular vs. her yerde satılmaya başlandı.  Ben de bir tane alıp fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim . 
Ben çakmasını bir instagram sayfasından aldım . Gelelim görüşlerime.
Bu çakma olan herhangi bir ismi veya numarası yok.
Bu orjinal Velvet Slipper rengi.

Farklardan bahsetmeye aplikatörlerden başlamak istiyorum. Aslında neredeyse farkı yok denebilir ama dikkat edildiğinde orjinal olanın fırçasının daha yumuşak bir şekilde geldiğini ve çakma olanın daha sivri bir şekilde bittiği anlaşılıyor.
Ve aplikatördeki sleek yazısının çakmada orjinaline göre daha kalın olduğu görülüyor.
En en büyük farkları ise kokuları. Çakma olan aşırı kimyasal kokuyor hatta direkt deterjan kokuyor. 

Onun dışında şunu söyleyebilirim ki yapıları bana aynı gibi geldi . Yani matte me rujların en büyük özellikleri tam mat olmaları , çabuk kurumaları ve kolay kolay dağılmayıp kalıcı olmaları. Kalıcı olması dışında aynı diyebilirim ki kalıcılığı da az bir şey fark ediyor zaten. Ama hissiyatları dudaktaki duruşları aynı resmen gerçekten iyi benzetmişler
😁
Konu hazır buradayken orjinal sleek'in artı ve eksilerinden bahsetmek istiyorum . 
Söylediğim gibi çabuk kuruyor kalıcılığı gerçekten çok iyi dağılma vs yapmıyor. Fakat çok fazla mat olduklarından dudakları aşırı aşırı kurutuyor . Ve düzgün süremezseniz dudaklarınızda çizgi çizgi oluyor . Çıkartırken de pul pul olup dökülüyor. Yani güzel ruj ama aman aman bir güzelliği olduğunu söyleyemicem. 

Bu arada rujların swatchları da bu şekilde. Bileğime böyle çok sürdüğüme sonradan gerçekten pişman oldum çünkü çıkarmak için aşırı ovalamam gerekti ve canım yandı yani 😁
Umarım beğenirsiniz 💖💖💖


5 Şubat 2017 Pazar

WET N WILD COVERALL PRIMER


Merhaba arkadaşlar😊
Bugün sizlere Wet n Wild makyaj bazından bahsetmek istiyorum.
Ben genel olarak wet n wild'in farları olsun,rujları olsun kısacası ürünlerini beğeniyorum. Bir tek beğenmediğim ürünü coverall kapatıcısıydı ki zaten daha sonralarda okuduğumda cilt ürünlerinin pek beğenilmediğini gördüm fondöten kullanmadığım için fondötenini denemedim bile. 

Birkaç ay önce abim'in sözü vardı ve  aile arasında bir söz olacağı için makyajımı kendim yapmayı tercih ettim. Sözden bir hafta önce falan gratise girmiştim ve wet n wild'ın ürünlerinde indirim vardı. Gözüme bu primer takıldı aslında biraz da tereddüt etmedim değil cilt ürünlerinde başarılı bulunmadığı için ama indirimde 10.90 gibi bir fiyata geldiği için denemek istedim. 

Söz akşamı ten makyajımdan önce uyguladım. Ve neredeyse tüm akşam makyajım yeni yapılmış gibiydi bu yüzden gerçekten beğendiğim bir ürün oldu. Daha önce başka bir primer kullanmadığım herhangi bir karşılaştırma yapamayacağım. Ama ben bir makyaj bazına 40-50 lira vermem,veremem diyenlerdenseniz ve çok ağır makyajlar yapmıyorsanız size yetebileceğini düşünüyorum.

Biraz uzun bir yazı olacak ama gelelim ürüne 😁 
Ben ürünü ambalaj açısından pratik buldum. Gördüğünüz gibi plastik bir şişede tüp halinde bulunuyor.Böyle olması üründen istediğiniz kadar kullanmanızı kolaylaştırıyor. 
Baz'ın yapısına gelecek olursakta ince yapılı , beyaz renkte ve kokusuz bir ürün . İlk sürdüğümüzde cildimizde ıslak bir his bırakıyor ama bir iki dakika sonra kuruyor ve fondöteninizi uyguluyorsunuz . Okuduğum yorumlara göre bazı insanlarda siyah nokta ve sivilce problemi yapmış , belki sık kullanmaktan mı bilemiyorum tabii ki ciltten cilde değişir ama ben sadece özel günlerde kullanıyorum ve kullandıktan sonra ekstra bir sivilce sorunu yaşamadım . 

Uygun fiyatlı bir baz arıyorsanız gerçekten tavsiye ederim . Gratislerde normal fiyatı 18.90 sanırım bu da iyi ama neden 10 liraya almayasınız ki 😁 Yakında sevgililer günü indirimine girer büyük ihtimalle bir göz atmanızı öneririm💋💋💋