Blog Arşivi

5 Şubat 2017 Pazar

WET N WILD COVERALL PRIMER


Merhaba arkadaşlar😊
Bugün sizlere Wet n Wild makyaj bazından bahsetmek istiyorum.
Ben genel olarak wet n wild'in farları olsun,rujları olsun kısacası ürünlerini beğeniyorum. Bir tek beğenmediğim ürünü coverall kapatıcısıydı ki zaten daha sonralarda okuduğumda cilt ürünlerinin pek beğenilmediğini gördüm fondöten kullanmadığım için fondötenini denemedim bile. 

Birkaç ay önce abim'in sözü vardı ve  aile arasında bir söz olacağı için makyajımı kendim yapmayı tercih ettim. Sözden bir hafta önce falan gratise girmiştim ve wet n wild'ın ürünlerinde indirim vardı. Gözüme bu primer takıldı aslında biraz da tereddüt etmedim değil cilt ürünlerinde başarılı bulunmadığı için ama indirimde 10.90 gibi bir fiyata geldiği için denemek istedim. 

Söz akşamı ten makyajımdan önce uyguladım. Ve neredeyse tüm akşam makyajım yeni yapılmış gibiydi bu yüzden gerçekten beğendiğim bir ürün oldu. Daha önce başka bir primer kullanmadığım herhangi bir karşılaştırma yapamayacağım. Ama ben bir makyaj bazına 40-50 lira vermem,veremem diyenlerdenseniz ve çok ağır makyajlar yapmıyorsanız size yetebileceğini düşünüyorum.

Biraz uzun bir yazı olacak ama gelelim ürüne 😁 
Ben ürünü ambalaj açısından pratik buldum. Gördüğünüz gibi plastik bir şişede tüp halinde bulunuyor.Böyle olması üründen istediğiniz kadar kullanmanızı kolaylaştırıyor. 
Baz'ın yapısına gelecek olursakta ince yapılı , beyaz renkte ve kokusuz bir ürün . İlk sürdüğümüzde cildimizde ıslak bir his bırakıyor ama bir iki dakika sonra kuruyor ve fondöteninizi uyguluyorsunuz . Okuduğum yorumlara göre bazı insanlarda siyah nokta ve sivilce problemi yapmış , belki sık kullanmaktan mı bilemiyorum tabii ki ciltten cilde değişir ama ben sadece özel günlerde kullanıyorum ve kullandıktan sonra ekstra bir sivilce sorunu yaşamadım . 

Uygun fiyatlı bir baz arıyorsanız gerçekten tavsiye ederim . Gratislerde normal fiyatı 18.90 sanırım bu da iyi ama neden 10 liraya almayasınız ki 😁 Yakında sevgililer günü indirimine girer büyük ihtimalle bir göz atmanızı öneririm💋💋💋








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder