Blog Arşivi

8 Ekim 2017 Pazar

KIKO MILANO FACE PALETTE


Merhabaa💋 
Bugün sizlere anlatacağım ürün @kikomilanoturkey Face Palette. Bu palet üç ana yapıdan oluşuyor. Allık , Bronzer ve Highlighter yani tam olarak çantaya at çık paleti 👍🏼 Bu paleti 
yaklaşık bir ay önce indirimden 17 liraya almıştım ve gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Özellikle bronzer kısmı tam benim sevdiğim tonlarda günlük hayatımda yüzümü ısıtmak için severek kullanıyorum 😍
Ben allık kullanmayı pek sevmediğim için allık kısmını şu ana kullanmadım desem yalan olmaz en fazla bir iki kere far olarak kullanmışımdır ama allık severler için günlük kullanılabilecek gayet güzel soft bir rengi var👍🏼 Highlighter’a gelicek olursak orta ayarda idare edilebilecek bir highlighter. Yani benim sevdiğim aydınlığı bana pek sağlamadığı için pek kullandığım söylenemez ama belki de siz sevebilirsiniz🤔 Sonuca gelecek olursak paletin bronzer kısmını gerek pigment gerek dağılım açısından çok beğendim allıkta gayet güzel highlighter benim için diğerlerine göre bir tık daha başarısız diyebilirim. Tabii fiyat-performans olarak bakıcak olursak alınabilecek pratik güzel bir palet .
SAĞLICAKLA KALIN GÜZELLER 💕💕

GERİ DÖNDÜM

SELAM KIZLAAAR 💓

Üniversite sınavına hazırlandığımdan ve yazın çalıştığımdan dolayı çok uzun süredir buralarda yoktum. Ama artık geri dönme vakti 🙋
Çok şükür üniversiteme yerleştim ve okul saatlerim blog için artık çok çok uygun o yüzden vize ve final haftalarım dışında artık gecikme gibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum 😚
Instagram hesabımı da kapatmıştım yakın bir zamanda onu da halledip tekrar açacağım.
O zaman görüşmek üzere💋💋

7 Mart 2017 Salı

ELLE BEAUTY BOX KUTU AÇILIMI 
Merhabaa :) 
Bu sabah büyük bir sürprizle uyandım 😍 Elle'den pazar günü sipariş verdiğim ELLE BEAUTY BOX bu sabah elime ulaştı .
Nasıl mutluyum anlatamam🙈🙈
Biraz kutudan bahsedelim :)
ELLE Türkiye editörlerinin özel olarak seçtiği cilt bakımı, saç, parfüm ve kozmetik ürünlerden normal piyasa değeri 300 TL fakat bu kutu ile bize kimi markanın deneme ürünü kiminin ise tam boyu sadece 50 TL ye gelmiş oluyor. Yeme de yanında yat yani 😍
Bu aydaki kutunun içerisindeki markalar ise şöyle:
Clinique,Biotherm,Avon,Benefit,Cosmed,Schwarzkopf,La Roche-Posay , Nuxe ve Watsons.
 Kutunun içindekilere geçmeden kutunun içerisinden çıkan iki güzellikten daha bahsedeceğim .
Birincisi : 12 aylık ELLE Tablet dergi aboneliği . 
Kutunun içerisinden çıkan bir kod ile telefonunuza veya tabletinize indireceğiniz Atlas Dergi uygulamasından Elle dergisini tamamen ücretsiz bir şekilde takip edebileceksiniz. 
İkincisi ise : 
Bu güzelliler 😍

Benefit Kaş Bar'da %50 indirim ,Biotherm'den %10 , Clinique'den %20 indirim çekleri. Bu çeklerin 31 Mart'a kadar 
geçerliliği var.
Gelelim ilk ürünümze . 
Cosmed DD krem:
BB ve CC kremler gibi bildiğiniz gibi birçok marka DD krem çıkarmaya başladı. Cosmed'i diğer DD kremlerden 
ayıran en büyük özelliği SPF 50 güneş koruyucu barındırması. Yani şuan piyasadaki en yüksek koruma sağlayan DD krem. 
Peki Cosmed DD krem ne işe yarar ? 
İçeriğindeki UVA ve UVB'den koruyucu özelliğe sahip organik filtreler güneşin ve floresan gibi UV yayıcı etmenlerin zararlı etkisinden cildi güvenli ve etkin bir şekilde korurken; anti-aging etkili etken maddeler ve bitkisel içeriklerden zengin ürün güneşin yaşlandırıcı etkilerine karşı yüksek koruma sağlar, yaşlanma karşıtı bakım yaparak uzun süreli nemlendirici etki gösterir. Çevresel faktörlerden dolayı yıpranmış cildin onarılmasına ve güçlendirilmesine destek olur. Sedef parlaklığında akıllı renk pigmentleri cilt tonunu tanıyarak kişiye özel aydınlık ve ışıltı dolu bir cilt rengi ile bronz bir güzellik sağlar.

İlk başta rengi koyu gelse de 5-10 dk içinde cildinizle birleşiyor ve doğal ışıltılı bir bronzluk katıyor . En en sevdiğim özelliği ise makyaj altı bazı olarak kullanılması . Ben bu ürünü sırf o amaçla kullanıcam gibi duruyor ama ileriki zamanlarda ne olcağaını bilemem hep beraber göreceğiz . Şuan bu ürünün piyasa değeri 55.90 TL . 
Clinique Aromatics In Black:
Kutu içerisindeki en beğendigim şey oldu diyebilirim . O kadar güzel kokuyor ki gerçekten bayıldım bu parfüme . Tam boyunu almayı düşündüğüm tek şey hatta 😍 
İçeriği internette şöyle geçiyor : 
Siyahın sonsuz gizemi. Kıymetli Laden reçinesi, lezzetli meyve notaları ve egzotik çiçek akorlarıyla buluşarak sizi gizemli ve baştan çıkarıcı bir serüvene davet ediyor.

Üst notalar:
Erik yaprağı
Pembe greyfurt
İtalyan bergamot

Orta notalar;
Osmamthus
Portakal çiçeği
Jasmine Sambac

Alt notalar;
Mür
Güve otu
Hint baklası

Piyasa değeri  50ml için : 262 TL 
100ml için : 349 TL 
Benefit Benetint Likit Allık : 
Bunu aşırı merak ediyordum . Ben allık kullanmam normalde ama bu allığın yanaktaki duruşu gerçekten çok çok güzel. Yüzünüzün doğal pembeliği gibi bir görünüm veriyor. Gerçekten bayıldım . 
Dudaklarda ise sanki kiraz yemişsiniz de onun kırmızılığı dudaklarınızda kalmışçasına çok doğal bir görünüm veriyor . 
Ürünün ambalajı oje gibi. 
Yanaklarınıza fırçasıyla iki üç çizik atıp hemen onu dağıtmanız gerekiyor aksi takdirde orada kuruyor. 
Piyasa değeri 110 TL (Tam boyu için)
La Roche-Posay Termal Su 
Termal su: Termal su; doğal yollarla mineral içeriklere sahip, iyileştirici etkileri dolayısıyla tedavi amaçlı kullanılan ve bu sebepten de sağlık alanında da rağbet gören arı, kaynak suyudur. Bakteriolojik açıdan saftır. Temel elementler açısından ise oldukça zengindir.Hassas, aşırı hassas, alerjik ve yıpranmış ciltlerin bakımı için özellikle uygundur.Cildi nemlendirme özelliğine sahiptir. 
Geldiği gibi denedim ben bu spreyi gerçekten yüzümü çok güzel ferahlattı yazın bunaltıcı sıcaklarda ve makyaj sonrasında yüzümü sabitlemede işe yarayacağını düşünüyorum . 
Piyasa değeri 35.90 TL.
Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ:
Fransanın en çok  satan vücüt nemlendiricisi olan Nuxe Huile Prodigiuese saça,yüze,vücuda kullanılıyor.
İçeriğinden bahsetmek  gerekirse;
-Fındık Yağı
-Tatlı Badem
-Hodan Yağı
-Sarı Kantaron (St Johns Worth)
-Macadamia Bitkisi
-Kamelya Bitkisi
Aynı zamanda E vitamini içeriyor.Ve  %97,8 doğal içeriğiyle göz kamaştırıyor.En önemli özelliği slikon olmaması.Işıltılı olanın içerisinde parıltılı tanecikler var.Her yaştan tüm saç ve cilt tiplerine uygun bir ürün.Hem saça,hem vücuda hem de saç dipleri ve uçlarında mükemmel bir besleyici.Cilt yüzeyinde yağlı bir his bırakmaması ürünün en önemli özelliği.Uygulandığı andan itibaren muhteşem bir koku sarıyor her bir yanı.%30 değerli bitkisel yağ konsantrasyonuna sahip dünyadaki tek kuru yağ.
100 ml için fiyatı 75 TL .
Bu yüz pedlerini daha önce duymuştum fakat almaya hiç fırsat bulamamıştım . Bu yüz pedleri %2.8 olarak glikolik asit içeriyor. Glikolik asit ise ciltteki kusurları gidermeyi vaadediyor. Glikolik asitin yanında mavi papatya ve hyaluronik asit içeriyor. Mavi papatya ciltteki kızarıklıklara hyaluronik asit ise cilde nem veriyor.
Binevi tonik görevi görüyor . Bu da deneme boy olan ürünlerden bir tanesi içerisinde 5 tane ped var eğer beğenirsem büyük boyunu alacağım . 
Piyasa değeri 54 TL
Avon Perfectly Matte Lipstick Marvelous Mocha : 
Avonun meşhur ruju Bu rujun ambalajını açmadım çünkü instagram hesabında bir sürprizim olacak ama yine de rengini görmeniz için başka bir blogtan alıntı yapacağım .
(kozmegunluk.blogspot.com)

Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Night:
Bu ürün hakkında en ufak bir fikrim yok açıkçası o yüzden sizlere vaadedilenleri yazacağım . UV, kirlilik ve stres etkilerinin cildinizi yıpratmasına izin vermiyor. Blue Therapy Serum, 4 hafta içinde, gözle görünebilen birikmiş yıpranmanın 8 yıla kadar iyileşmesine yardımcı olurken, 3 içerik ile cildi derinlemesine onarır. Gücünü; göl, okyanus ve termal su kaynaklarından elde edilen içeriklerden alan Biotherm Blue Therapy, yenileyici, sıkılaştırıcı, antioksidan ve leke karşıtı etki sunar. Kırışıklık ve koyu lekelere karşı savaşan Blue Therapy Serum, uygulandığı anda cildi rahatlatır ve teninize parlaklık kazandırır.
Piyasa değeri 78 $
Avon True Colour Far paleti Mocha Latte:
Açık kahveden koyu kahveye doğru giden boyu olsun içindeki renkler olsun gayet kullanışlı ve güzel bir palet . 
Swatchları bu şekilde . Ben çok beğendim tam seyahat boy ve en sevdiğim renkleri barındıran palet . 
Piyasa değeri 36 TL . 
Schwarzkopf Gliss Şampuan: 
Son olarakta Gliss Şampuan var . Ben Gliss'in şampuanını seviyorum hatta şuan Ultimate Repair olanını kullanıyorum o bitince bunu denicem sizlere yorumumu bildiririm kullanınca 😊😊
Eğer siz de bir Beauty Box sipariş vermek isterseniz https://beautybox.elle.com.tr/ adresinden yapailirsiniz . Umarım beğenmişsinizdir instagram sayfamı takip etmeyi unutmayın 😊😊😍😍😍
https://www.instagram.com/evolutionofmakeup/?hl=tr

3 Mart 2017 Cuma

LOTTIE LONDON BELIEVE IN YOUR #SELFIE FAR PALETİ
Kızlaaaaaaaarrrrr 💃💃
Biliyorsunuz ki Gratis,Watsons,Rossmann,Cosmohome,Tshop,Eve, vs. kozmetik yerleri 3-8 mart tarihleri arasında kadınlar günü indiriminde.
Bu sefer bir şey almayacağım dedim ama bilin bakalım yine kim kendini tutamadı 😁😁
Ben geçen hafta Watsons'un Instagram videosunda görmüştüm bu paleti. Ve beğenmiştim yani çok kullanışlı bulmuştum. Bakırköydeki Watsons'a bakmıştım fakat bulamamıştım . Bugün indirim varken bir uğrayayım dedim ve şansa buldum hemen kaptım bir tane 😀

Palete gelelimmmm:

Palet bir bronzer , bir highlighter , bir allık ve altı fardan oluşuyor. Farların üçü mat bitişli( Swag, Good Girl,Slay) , diğer üçü isi ışıltılı farlar ( Best Bae , Fire, Lucky Star ) .
Az öncede söylediğim gibi palet çok kullanışlı zaten Full Face Palet olarak geçiyor . Tam günlük makyaj için uygun ve çantada taşınabilecek kurtarıcı bir palet . 

En üstteki üç renk sırasıyla bronzer,highlighter,allık . Şöyle söyleyeyim paletin pigmentasyonu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Daha önceden bilmiyordum bu markayı hiçte duymadım yani ama bilmiyorum sanırım beklentimi biraz fazla yüksek tuttum . Tabii kullanılmayacak kadar kötü bir palet değil ama istenilen rengi almak için iki üç kere geçmeniz gerekiyor üzerinden. 
Ama günlük hafif makyajlar için kullanışlı ve güzel bir palet . Watsonslarda indirimli fiyatı 25.50TL indirimsiz 48 TL.
Umarım beğenirsiniz 😘😘😊😊💖💖


2 Mart 2017 Perşembe

GOLDEN ROSE VELVET MATTE RUJLAR (10-27)
Merhaba arkadaşlarr😊
 Bir çoğunuzun da bildiği gibi Golden Rose'un yeni çıkardığı Velvet Matte serisinin rujları bir çok kişi trafından baya beğenildi. Ben likit mat rujları dah çok sevdiğim için böyle rujları önceden tercih etmiyordum ama herkesten büyük övgüler alınca merak ettim ve iki rengini edindim.

Önceleri yine bilinen ama genelde ojeleri sayesinde bilinen bir marka olan golden rose son zamanlarda çıkardığı far paletleri , rujları olsun  gerçekten kendini bir anda 4 5 seviye üste çıkardı . 

Gelelim rujlara, adından da belli olduğu gibi kadife dokulu mat-satin bitişli , böyle donuk mat bir bitiş değil de kremsi bir bitiş sağlayan içerisinde ışıltı veya sim içermeyen rujlar.Ve açıldıktan sonra 24 ay kullanım süreleri var.

Rujların pigmentasyonları  güzel bence tek katta gayet iyi renk veriyorlar , açık renkler biraz dudak çizgilerine dolma yapabiliyor . İçlerinde E vitamini bulunuyor bu yüzden diğer mat rujlara göre sürümleri kremsi dolayısıyla daha kolay. Dudakları çok güzel nemlendiriyor.

Aslında çoğu kişi rujların kalıcılığını beğeniyor fakat dah önceden de yazdığım gibi cilt tipimden veya başka bir şeyden artık bilmiyorum ama benim dudaklarımda en dayanıklı ruj bile olması gerektiğinden daha kısa sürede uçup gidiyor 😁 Bunu hiç sevmiyorum...
Neyse sadede gelecek olursak rujlar dudaklarımdan çok çabuk çıkıyor . O yüzden ben kalıcılıklarını pek beğenmedim .
Gelelim bendeki renklere : 
Üstteki 10 alttaki 27 numara. 

10 numara tam bir günlük kurtarıcı. İçerisinde şeftalilik barındıran bir pembe rengi sanırım . Günlük yapılan her makyaja uyum sağlıyor gerçekten çok güzel bir nude renk ve çok güzel duruyor. 
27 numara ise o meşhuuur MAC Kinda Sexy rujuna muadil olan renk . Bende Kinda Sexy olmadığı için net br şey söyleyemeyeceğim fakat Görkem Karman'ın videosunda gördüğüme göre birebir diyebilirim. İçinde yine şeftalilik ve kahvelik bulunduran bir nude rengi . Dudakta oldukça doğal duruyor . Günlük makyajda kullanılabilecek bir renk olduğu gibi gece makyajlarında gözlerinizi ön plana çıkaracağınız zaman makyajınızı tamamlayacak mükemmel bir renktir kendisi . 
Söylediğim gibi kalıcılıklarını kendim için yeterli bulmasam da ikisini de severek kullanıyorum ve gerçekten çok beğendim . 
Gratis,Watsons ve Rossmann da bulabilirsiniz ama genelde çok fazla renkleri olmuyor ben 27 numarasını baya aramıştım. O yüzden golden rose'un online sitesinden ya da Cosmetica.com'dan sipariş verebilirsiniz ben rujları indirimde 15 TLye aldım 8 mart kadınlar gününde daha fazla indirim olabilir bence bir tane edinmelisiniz 😊😊😊

27 Şubat 2017 Pazartesi

PAZARDAN 5 TL'YE KYLİE RUJ
Merhaba aradaşlar 😍😍
Sizin de bildiğiniz gibi Kylie Jenner'in dudakları tartışılan bir konuydu ve uzun süre kendisi dudaklarında hiçbir dolgu olmadığını ve sadece makyaj hilesi olduğunu öne sürüyordu. Daha sonrasında ise dudaklarının sürekli takıldığı bir konu olduğunu ve dolgu yaptırdığını itiraf etti fakat hala sözünün arkasında durup işin sırrının makyaj hilesi olduğunu sürdürmeye devam etti 😀


30 kasımdan itibaren kylie'nin internet adresinde rujlar satışa sunuldu ve dakikalar içinde tükendi. 

Ülkemizde gümrük sıkıntılarından dolayı yurt dışından kozmetik ürün alınmadığından çoğu kişi almak istediği halde alamadı alanlar gümrüğe takılma sorunu yaşadı. Kylie Cosmetic te Türkiye'ye gönderimi durdurdu yani ülkemizde almak isteyenlerin bir çoğunun hevesi kursağında kaldı 😔


Ama güzel ülkemiz durur mu peki ?

Ülkemize daha ürünün kendisi gelmeden çakmaları yağdı bazıları ambalaj olarak falan nerdeyse birebir benzerlikte bazıları ise alakasız. Hatta La ferra gibi başka isimler altında kylie rujları😂


Geçen gün bakırköy pazarında gezerken gördüm ve ben de deneyeyim ne kaybederim diye düşünüp bir tane aldım .

Sözde Posie K rengi ama o renkle uzaktan yakından alakası olmayan koyu bir gül kurusu . Hatta şöyle söyleyeyim Kourt K ve Posie K karışımı gibi bir renk .

Fırçası ile bu şekilde. Şöyle söylemeliyim fırçayla bir kerede çok az ürün geliyor ve fırça biraz sert o yüzden sürümü biraz zor. Ambalajdaki rengi elde etmek içinse iki kat sürmemiz gerekiyor. 


Swatch ise bu şekilde. 
Şunu söylemeliyim ki ürünün bence berbat bir kokusu var yani nasıl söyleyeyim ilk başta orada üstünkörü kokladığımda vanilyalı güzel bie koku gibi gelmişti ama tekrar kokladığımda farkettim ki yanık yanık bir kokusu var bu hiç hoşuma gitmedi . Ve son eksisi ürün çıkmıyor. Yok yani dudağımdan kazıdım resmen - bileğimdeki swatch'ı da aynen o şekilde -. Matlığına sözüm yok ama aşırı zor çıkıyor ve dudakta kuruyup dudaklarınızı birbirinize değdirdiğinizde resmen birbirine yapışıyor dudaklarınız . 
Uzun lafın kısası olmazsa olmaz bir ürün değil yani bence buna beş lira vereceğinize üzerine en fazla 5 tl koyup essenceden çok daha iyi bir ruj alabilirsiniz . Şu yapışmasına bir çözüm bulabilirsem arada değişiklik olsun diye kullanabileceğim bir ruj fakat onun dışında tamamen eksi. 
Umarım faydalı olabilmişimdir siz kullandınız mı yorumlarınız neler bildirirseniz çok sevinirim 😘😘😘😍😍💋💋

26 Şubat 2017 Pazar

ESSENCE I LOVE EXTREME CRAZY VOLUME MASKARA


Merhaba arkadaşlaaar😁
Bugün sizlere geçenlerde Rossmann'dan aldığım maskaradan bahsetmek istiyorum. 
Essence I love extreme 😍 Essence'nin aynı isimde mavi ve siyah renklerde iki maskarası daha var , hepsi volüm için fakat elbette ki farkları var en yakın zamanda onları da alıp sizlerle paylaşacağım. Öyle aman aman uzun veya kıvrık kirpiklerimin olduğunu söyleyemem ne çok kısa ne çok uzun tam ortada kirpiklerim var ve maskaralarda aslına bakılırsa uzatmasından çok - tabii ki o da önemli - tek tek ayırmasına ve volüm vermesine önem veriyorum.Şu ana kadar sevdiğim bir tek maskara vardı o da Maybelline Lash Sensational. O kirpiklerimi çok güzel uzatıyor kıvırıyor fakat birbirine çok yapıştırıyordu.

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu maskarayı almayı düşünüyordum uzun süredir. Hazır Rossmanndayken ve görmüşken alayım dedim. 
Öncelikle söylemeliyim ki fırçasını çok beğendim. Tek kat sürdüğümde bile çok güzel volüm veriyor , uzatıyor . Özenle sürüldüğünde gerçekten muazzam bir görüntüye kavuşuyorsunuz. Fiyatı 10 TL ve bu fiyata bence gerçekten çok güzel bir maskara.
Fırçayı daha iyi görebilmeniz için bu da yakından görünümü. Umarım beğenirsiniz 😍😍😘😘😘