Blog Arşivi

22 Ocak 2017 Pazar

LOREAL PARIS INFALLIBLE MEGA GLOSS - 407  SMOKE ME UP (MATTE)
Yeniden herkese merhabaa😊
Bir Loreal Paris ürünüyle daha devam etmek istedim.
Hepimiz Lorealin ürünlerini çok iyi biliriz çoğunlukla kaliteli ve kullanışlı ürünlerdir . Dolayısıyla da rakip kozmetik markalarından biraz daha pahalıdırlar. 
Bugün sizlere infallible mega gloss rujlardan 407 smoke me up renginden bahsedeceğim. Ben bu ruju satın almadım , çok değerli bir arkadaşım bana hediye etti 😊 Rengini gördüğümde zaten resmen aşık oldum diyebilirim 😍 Bir de mat olduğunu öğrenmem benim için 1000 adım önde olması için yeterli bir neden zaten😁
Ruja gelecek olursak;
Öncelikle ürün kesinlikle mat bir bitiş sağlamıyor👎😒
Yani mat olarak geçiyor fakat dudakta ıslak ve parlak bir görünüm sağlıyor. Buna rağmen dudağa sürüldüğünde pekte canlı ve öyle yumuşak durmuyor . Yani sözde mat olan yapısı gereği öyle ama ürün dudakları çok kurutuyor ve dudaktaki çizgilere fazla doluyor. 
Rujun en güzel şeyinden bahsedecek olursam kesinlikle fırçası diyebilirim . Gerçekten o kadar güzel fırçası var ki 😍
Kıvrımlı büyük bir fırça tek seferde dudağa ürünü kolayca sürebiliyorsunuz. Ve fırçanın kıvrımları sayesinde üst dudağa çok rahat uygulayabiliyorsunuz taşırma sıkıntısı falan olmuyor yani. 
Benim fikrimi soracak olursanız ürün aslında güzel bir ürün fakat mat bir bitiş kesinlikle beklenmemesi gerek . Fiyatı internetten baktığıma göre 36.90TL .

Bakımlı günler diliyorumm💋💋💋

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder